hold me in your arms, and never let me go

i går åkte jag till dana och martin med en god häxblandning i petflaskan: vin & tonic. jag är 24 år, jag dricker vin & tonic ur petflaska. vi satt i deras trädgård. en kvinna satt också där och drack foot of africa. vi pratade om stjärntecken och hon bad oss att gissa hennes. jag ba “du e garanterat tvilling” – så var hon det! sedan tog vi en taxi till strand. dana ba “alltid på såna här ställen tänker man att de spelar come on eileen när man kommer in”. hahahaha!!! det var okej på strand fram till att 3 killar rusade mot dansgolvet och började sprattla. typisk killdans, ljusår från sexig. ba stå som en bebis med knäna och rycka med armarna och lilla stjärten. nä nä nä. sedan kom rebecka & co dit och vi åkte allesammans till pluto där johan n spelade skivor. det var länge sedan jag stod på dansgolvet med en cigg och 4 burköl i väskan till housemusic. om man inte trippar på nåt tungt skit måste man i alla fall få röka goda cigg på dansgolvet, då är house som bäst. sedan tändes ljusen varpå jag ba: “kommer inte direkt avskräckas av ljusen då kakan i fejan är ämnad för just denna stund”. kom hem 6 och tände ett ljus i det blåa morgonljuset. bar det till sovrummet och somnade till doften av melon.

ikväll har anna j påskbjudning. herregud. jesus kommer firas med en h*lvetes fylla, om ni undrade.

One Response to “hold me in your arms, and never let me go”

  1. 1 Marielle
    April 27th, 2011 at 14:35

    Det där med snoppmänniska som dansar blir nog aldrig sexigt.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80