påsk är kul!!

vet ni. jag älskade påsken som barn eftersom det innebar att jag fick klä ut mig till häxa, gå mellan gårdarna och samla godis. hela poängen med utklädnaden var att just inte se ut som en häxa utan som en sexig knulldocka. motiven fick inte röjas men ramarna för häxa var turligen rätt vida – i min föreställningsvärld. rotade i garderoberna efter en outfit. jag hade en favoritjacka: en midjekort päls och som underdel tog jag en kort rosa kjol. runt halsen: ett navellångt halsband i silver med stora länkar. klackar? nä, too much. rouge var ok. ögonskugga – over the top. mamma hade en ögonskugga med 8 olika färger, min favorit var havsblå. brukade dra den över ena ögat när jag åkte till farmor och ba “de slår mig hemma”. HAHHAHA. anywhore. mascara drogs över fransarna men jag skippade prickarna med kajal över rougen. jag tänkte väl: det är påsk. grannarna kommer fatta ändå. drog hucklet över skallen och ba “hej då! nu går jag”. direkt utanför dörren drog jag av hucklet och under hade jag förberett en sexig frisyr – två spretande korta tofsar bak på huvudet. jag samlade godis i en svart läderhandväska slängd runt axeln, i vilken jag även hade ett rosa läppstift och mammas gamla näsdukar (might cum in handy). jag börjar gå mellan gårdarna och innan jag ringer på första dörren tänker jag: “nu ska jag knulla”. dörren öppnas och en vettskrämd kärring står där och glor på all this action, dvs en sexig knulldocka med en spya av smink i fejan och horkläder. hon svimmade typ av min uppenbarelse. fick godis och gick till nästa gård där nån gubbe med könet i min ansiktshöjd öppnar. jag: “glad påsk!!! *lyrisk blick* har du godis eller??” och så fortsatte det. kom hem efter 4 timmar och såg riktigt risig ut. läppstiftet nednött och 4573 godisar i väskan jag bara tömde någonstans ute på gräsmattan. påskbarnet.. det ska min första roman heta. hahhahaha

5 Responses to “påsk är kul!!”

 1. 1 hanna
  January 15th, 2011 at 17:56

  hahhahhaha jag dör!!! det här var fan det bästa jag läst på länge

 2. 2 e
  January 15th, 2011 at 19:38

  HAHHAHAHAHHA “de slår mig hemma”. hahahahahahha. så gjorde jag med minns jag nu!!!!! jag ritade långa piskstreck med en röd tuschpenna innan jag skulle till doktorn etc. hahahaha fucking dör!!!! vilka underbara minnen

 3. 3 emma
  January 16th, 2011 at 09:55

  Herregud. Läskigt. Min vision av påskgodissamlande mellan husen var nästan identisk med din!
  Jag hade fisknätstayups, mammas gamla 70talsjeanskjol som knappt gick nedanför skinkorna och en alldeles för blank lila sidenblus. Och gick ut med tankarna om att alla skulle vilja ligga big time! Hur gammal var man liksom? 10-11?

 4. 4 RRR
  January 16th, 2011 at 15:37

  jag var nog 8 skulle jag tro

 5. 5 Emma
  January 17th, 2011 at 17:18

  Jag kladdade rött på näsan, ringde på grannarna och nös: “Jag är förkyld”. Nu i efterhand ba jaha?!

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80