täby

Hej alla kåta rövar att tömma i. I går var vädret gangbang i Täby på ngn gräsplätt bakom Jysk bäddlager tjockisar med rep i kläderna och handbojor, asså dom älskar det vädret orkar inte. Jag ba “det e match :-)”, bra ursäkt för att få dricka ett rinnigt glas vitt på mix bakfitta för 50kr så jag gjorde det och scrolla, lyssnade på music och la solitaire. Sen gick jag till bockerian där mitt ex kolla matchen. Varför kan dom inte kolla på en lava lampa.Jag tror inte på intressen, saknar tyvärr theory of mind. Sen börja en gift gubbe m 2 barn ragga på mitt ex. Happ, gick till escalier och den här gifta gubben sluddrade i mitt öra o jag ba “snälla. Tilltala mig aldrig mer” sen blev jag “mer arg” eftersom jag har blivit en sån som blir arg av alkohol så jag gick runt och skällde ut folk innan jag åkte hem 23:48 <3 Jag vill gå i terapi för narcissister. Antingen krisar jag nu pga snart 30 och därför rekryterar en narcissistisk hållning, det är väl logiskt att ju sämre det går desto mer måste man mata egot, eller så har jag alltid varit så här, rädd. Olika Saker jag e bra på: va kul, komma på saker, göra musik, stirra folk ner i själen, sjunga, brännboll, akademiska studier och tror dessutom att jag skulle vara en jättebra förälder. Jättemånga har sagt det. Lol “jättemånga har sagt det!!” Jag ba e totalt delusional hahaha. Nu ska jag läsa en familjeliv tråd om en dotter som pullar “hela tiden”

Comments are closed.