swooosch

öppet fönster en regnig onsdag i juli och bilar åker genom vattenpölar, det ljudet e. vill ha en turkos klubba

fick ett wake up call häromdagen… stod i en skogsdunge efter några nyckeltoppar ketamin, dreglade medan ögonen stod rätt ut som golfbollar och insåg: fy fan va kul det här e?? ska såå börja med droger nu. rätt åt mig. hur som helst glider polisen in när solen börjat bränna ner i huvudet – jag ba snygga killar!!! och rusar mot pikébussen, kl 15.30 vaknar jag i ett vadderat rum. skoja m sista :( måste dock ha ett vägledande motto för styrka och inspiration så jag inte blir pundare, det är

är det bra i kropp och sinne
på open air och inte inne
kom ihåg: ta en drog

eller kanske bara
kom ihåg: ta en drog

Keep
It
Simple
Stupid

det fick vi lära oss på “uni” när vi skrev uppsatser. hoppas alltså på många fester i sommar vid “uni” :D DANS MODE – ON!! skoja lol

annars har pull dottern som ni hädanefter kan kalla mig haft en riktigt dötråkig sommar. funderar att åka ner till geneve i slutet av augusti och lösa greklands kris då min ekonomi helt är avhängig OMX STOCKHOLM 30. suck, klarar inte av ett dominoras av banker nere i europa. då kommer jag bli uteliggare eller nåt. men det kanske e mer givande än juli månad. en vanlig utekväll ser ut så här: går ut, gnäller över att jag “vill sitta”, kollar på simsgubbar som åker runt fram o tbaka på räls, happ, 15 shots TQ senare: ganska kul ändå. försöker lyfta stämningen m tanken “undra om det e några snygga här ikväll..”. men gubben, ofta du ens skulle prata m nån då
va skulle du ens kunna ge nån?? kan ju bara prata om dumma saker, typ andra människor och händelser med ett helt empatilöst anslag. kul att bli åtrådd av ngn som uppskattar mig i mitt nuvarande skick
hahahahah, när man mår skit söker man skit och då får man skit.
man lär sig älska den renaste skit som finns, för skit ska skit ha

nu ska jag koka tortellinis :( dum maträtt som smakar kattmat oavsett vad knytena säger sig innehålla

mvh sura pull dottern

Comments are closed.