der leiermann

har en önskan att bli mer analog i sommar, mer klassisk, mindre romantisk. typ köpa “en flaska vin” istället för 4 bibar. lyssna på stereo, haha. stereo. jag älskar schubert, winterreise (hela sångcykeln) är såååå jag, den uttrycker min livshistoria, bara för att müllers diktsamling är så naiv. i slutet, när jag slår följe med galenskapen – dör. die forelle är ungefär bland det värsta man kan inkludera i en 50 classical masterpieces-samling. han lär ha komponerat den under mordhot. jag blev utskälld i en vindsvåning med 1800-talsgolv när jag demonstrativt sade: “jag ääääälskar schuberts improvisationer”, lite som att älska bachs loppiga orgelfugor. kutym är att älska schuberts sånger eller symfonier. jag är mer “max 4 instrument!” nåväl, det sitter en lastgammal tant i huset mittemot jag vill sminka. just nu sitter hon i kvällningen, iförd burberrykeps på sin enorma terass och delar en flaska vitt med sitt herrsällskap. de spelar kort och är ingenting mer än “vänner på ålderns höst”. hon dör av svek. verkligen dör.

jag har tappat mitt körkort, dvs måste krångla mig till ett nytt. har ett sånt sug efter en personlig assistent. nu måste jag dricka mangodrinkar – ny absolutsmak

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80