minnenas arkiv

ursäkta en gammal nostalgiker men ralph lauren har ju gått sönder. detta va 87. älskar sorg/värdighet och man/kvinna. nu e stämningen barn cirkus och målgruppen feta barnbloggare i rosa byxor, happy socks och inte ens spännande snopp contur utan bara nåt asexuellt prassligt V och händerna oroligt i fickan. säkert system kamera och sneakers oxo nä bevare mig väl. på temat öööh “fina saker”, det här är också fint

ermenegildo 91. dom kanske är i casablanca, i ett vitkaklat stenhus. deras föräldrar lagar middag och man hör dom bråka och skramla med kastruller inifrån köket. syskonen förenas i en trivsam resignation i eftermiddagssolen. sedan vill jag visa detta

trussardi 91. det är fortfarande sommar, men höstluft och dom ska gå på stan. han kanske är lite förkyld och vill handla citroner medan hon är sur för hon försöker sluta röka men kommer skratta sen när han skämtar. apropå förfall kan vi prata om jude law

här ligger han på beachen i the talented mr ripley som e så jääävla vacker film. vill inte ens visa hur han ser ut nu. min dröm va att dom skulle filmatisera hela ripliaden med samma regissör men så dog han :( ripleyböckerna skrevs av patricia highsmith som typ va lebb eller nåt så hennes böcker utforskar alltid psykopatbögar som mördar och luras. så sorligt i filmen när matt damon ba

Don’t you just take the past and put it in a room in a basement and lock the door and never go in there? That’s what I do. And then you meet someone special and all you want to do is to toss them the key and say, “Open up, step inside,” but you can’t because it’s dark. There’s demons, and if anybody saw how ugly it is… I keep wanting to do that: fling the door open, just let light in and clean everything out.

stackars stelnade mannen som är slav under sin externaliserade dödsdrift “men vill förändras” jag vet, men det e mitt favorittema, när män inte klarar av att navigera skuldens labyrint. dessutom dyrkar jag martyrer. uuh vänta e preferenserna eg. avtalsparter i ett daddy issues narrativ, att jag gjort en förenkling och castat mig i rollen som martyren och pappa som psykopaten för att kunna hantera min “uppväxt”?? suck, vad grund jag är. kan man plugga själ B och berika sitt inre lr? det är så här man tänker det är

när man i själva verket är fiskmat i skålen. målning av charles courtney curran. jag vill visa mer “fint” på temat nostalgi, som lorangas formgivning 1981

fy fan va gott att knäcka en LORANGA i bilen på väg till stranden :) apropå drycker har jag blivit tokig i drycken celsius för man blir personlighetsförändrad av den och börjar “planera saker”?? håller verkligen med henne

haha nu har det här dumma inlägget puttrat i 4 timmar för äckliga wordpress inte kan göra korrekta mellanrum mellan bilder och text?? wordpress e spamdyrkarens dröm förverkligad. “vill du göra det här det här det här” tusen knappar för idiotgrejer man aldrig vill göra och ett minifönster man skriver i som förvisso kan expanderas men nä asså, önskar man kunde blogga i word 97

minns att jag “va intresserad” av den som liten för den hade så “söta ögon”. jag var ju kär i tjejer som alla andra men intresserad av män för jag var på jakt efter en ny pappa. jag letade överallt, men bestämde mig till slut för ruter kung

knekten var ju för ung. ruter var ett väl avvägt val från min sida. hjärter var för “kärleksfullt”/bögigt. ruter å andra sidan kändes lyxigt och tillräckligt “varmt”. jag va rädd för spader dam för min farmor babblade om att hon var ond när vi satt vid köksbordet och spelade kort i stekoset. tänker man inte på hösten när man ser hans klädedräkt? eller var det kanske höst då och ett gyllene sken sköljde över gräset och björkarna utanför fönstren

Comments are closed.