tisdag

jag vaknade 04:11 och ville ha en cheeseburgare från restaurang gyllene måsen. längtade efter omslagspappret mellan fingrarna och saltgurkan, så jag köpte en sån till lunch men det va ingenting speciellt. bara fett och salt som gjorde kroppen solkig och andfådd. jag läste på en ramlösa citrus när det var slut på händelser i iphone för jag var rädd för några som satt vid borden mitt emot och efter måltiden gick jag längst bort i globengallerian till hemtex, där jag stirrade på täcken i några minuter som motgift till ett opassande middagsbord i mitten av butiken som var dekorerat i påskens färger. jag upplevde det som ett visuellt hot motsvarande apotekets intimhylla och fick inte vara ifred för expediterna, trots hörlurar så jag gick ner en våning till h&m och åkte sedan upp till grundplan igen med rulltrappa. jag behövde lugna ner mig på rymliga dressman ett tag så jag uppehöll mig där kanske 2 minuter innan jag gick vidare till kicks där jag läste på en parfym, ställde tillbaka den på hyllan och åkte hem med tunnelbanan. jag promenerade från stureby eftersom solen hade värmt ansiktet på perrongen vid globen. det var ett dåligt beslut. det var kallt i den blå skuggan som träden kastade över gångvägen. min kofta jag hade under var för åtsittande så väl hemma kunde jag höja armarna över huvudet i spegeln och se två våta femkronor “göra debut” i tyget. det kanske blir en cd-singel framåt eftermiddagen, vem vet. jag har åtminstone upptäckt sömn. jag använder olika antihistaminer och snus för att dra ut på mina drömmar. jag förundras över detaljrikedomen i drömlandskapets utkanter. jag tror att jag vill vinna över drömmen genom att hitta tom rekvisita, men till mitt förtret har även små, avlägsna garage och förrådsbyggnader innehåll. jag är helt medveten om att jag drömmer och det är jättekul att spegla sig då. ibland är man ett monster med hängande latexhud och ibland är man precis som vanligt, med något kritiskt undantag. typ grafiska detaljer, som att någon spelat sänka skepp eller skrivit i sanskrit på huden. nåväl, det var min tisdag. hej då

Comments are closed.