2013

min favoritscenografi är den trasig neonskylt pool nevada tumbleweeds, genomskinlig drink, gul baddräkt och nån medioker kille att förföra jessica james style. ett trashy knull mot en stängd bensinmack. byxorna nere vid fötterna och bältesspänne som rasslar i mörkret med varje juck. skrapsår hela jävla ryggen och så röker hon samtidigt och stönar riktigt kinky.. nä kanske lite väl “så röker hon samtidigt” hahahaah skriker av skratt

anyhow, ok 2013 nu.. får betyget 2 av 10. riktigt deprimerad, pissfull och orakad hela tiden. mkt taxiresor i gula tunnlar och dubbelt så många taxitårar. men det va fint när dimman slumrade mot tjälen och suddade ut alla avstånd någonstans där i mars. tyvärr tappade jag bort jättemånga iphones??

ok ska skriva lista då

årets färg: 7/11-tändare
årets bästa upplevelse: gastroskopi
årets tema: att märka att man e dödlig
årets drog: mdma?? ritalin?? ladd? lol kan inget om droger *ängel som ler nu*
årets sämsta film: now you see me, asså sååå unikt töntig jag rodnar
årets stil: dressman som vanligt :) 2014 borde jag satsa på kristna barntimmen style. när man sitter i skräddarställning och klipper klistrar med en massa söta lappar. kanske röda mjukisar och vit tröja som det står flugger färg på? skoja haha
årets porrfilm: har inte sett nån hel faktiskt
årets favoritleksak: ja, inte är det då ipaden?? använder den bara som notställ. kanske min camera.. alldeles kletiga knappar efter alla cider och öl i väskan usch
årets låt: vi drar väl till med en här kommer pippi långstrump då som svar på den frågan. riktigt peppande låt när man ska gå ut. haha här kommer faktiskt ja *vinglar in på ub* nä nu vet jag inte längre vad jag pratar om
årets slut: jag och mitt ex lr va det förra året? minns inte
årets början: jag och ensamheten fram tills döden

orkar inte skriva nåt mer nu. ses väl på nån av alla nyårsfester som alla ska på

Comments are closed.