half as good

när jag opererat mig perfekt ska jag sitta i teve eller bara hemma på kammaren, med vin och mima till message personnel. den låten är sååååå jag (typ när hon skriker si la paresse de la vie s’installe en toi). andra låtar som är så jag: madonna – live to tell, fr david – words don’t come easy, carly simon – nobody does it better. undra om jag ska färga håret. tittade på gamla bilder, ser ut som ett tamdjur nuförtiden, loss of face, loss of bones. asså, hata teaterdanser som “linda hopp”, “charleston” och musiken. kul att stå och rycka i varandra, busa med varandra. vill bara gå in på ett sånt event och ba “hej, ursäkta, alla här ska förmodligen gå hem och tvätta sina kön sen, det smörar väl på hutlöst i såna där fladderbyxer och långkjolar” tacka vet jag pop/rock-dans. haha, ba rockiga kids i bamsetröjor. närå, hata alla danser. har iofs en soft spot för tango, asså inte dansen utan musiken, *finne* älska olavi virta.

ikväll vill jag ha linne och dra shots. problemet är att jag är så jävla fet att jag måste köra kille på spybar-tricket. en cardigan i merinoull över axlarna = mindre pattar. går hellre ut i burka. måste typ svälta mig *offer för dem hemska idéal* hahahaha. sitter och lyssnar på nåt konstigt abba-babbel där frida ba med sin myndighetsröst “zzzcjag hösr bara agnetsa i mina lurär”. kan verkligen tänka mig frida jobba på skatteverket.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80