skavlan

så bakfull blev kåt av skavlan :( ska jag skriva novell om han? när jag praktiserade på bokbussen i sjuan hette chauffören Röndi. Skavlan och Röndi, en bildbok om två ärtiga damer som bor i ett lila slott som avtecknar sig mot en svart himmel och det är gröna jungel blad i förgrunden, zoo babe tigrar med konkreta Ränder. det är farligt men ändå lugnt, typ söt/farlig. skavlan ringer mig, vi tar en lunch på stuehof. han har kostym, ledigt uppknäppt vit skjorta. det är som ett reportage i nån bögtidning typ café. manbags och klockor uppradade, klädhäst skäggtrimmer, burberryparfym. skandinaviskt ljus, en gratis softbox. han dricker vin och anledningen till att han ringer mig är för att ta mitt nummer. vi träffades nyligen, han körde på mig. vänstersväng övergångsställe, ingen såg. jag tackar ja till en lunch, några blad med dressing och ost som känns som grus i munnen. jag får en bild till instagram med honom. han ser ut som en poet på bilden för jag filtrar den. jag är oerhört bakfull och vill verkligen ha sex med honom. går på toaletten och en finne har brutit ut i pannan – ögonen: helt röda. jag måste manipulera honom till att ha sex med mig. jag klämmer finnen och det kommer ut vitt. undra om det kommer mkt sperma ut skavlan eller om det är dripp dropp. kan inte fokusera, går ut i restaurangen igen. han ler vid bordet när han tittar ner i iphone. är det hans fru jävel som skickar selfie eller. jag sätter mig och frågar vanliga saker om maten och livet. han säger väldresserat att jag har en fin klocka, den är från calvin klein och har blå minutvisare. en tjej på reisen hade en likadan för fem år sedan. jag säger att han verkligen måste boka biljett till the green door project på lördag. han förstår inte. sista biljettsläppet är på fredag kl 12. du kan skriva ut din biljett eller visa upp den på din smartphone. han förstår inte. ingen vill gå på 33cl ljummen grolsch fest men alla ska dit ändå och hata att de är där. försöker visualisera skavlans “stånd” i kalsonger. det är mörkt och febrigt, jag tänker på alvedon och nattbussen från gullmarsplan. han kysser mig aldrig

Comments are closed.