go to the movies

det är ju verkligen trist när människors inredningslust centreras omkring det här som kallas “hemmabio”, teknikmonstret på tronen i vardagsrummet. alla tidningar på typ press stop centrerade omkring fenomenet i sig är formmässigt klunsiga. vi pratar gult, blått och någon vit text mot röd rektangel på omslagen. almänna tips till människor som inreder: symmetri är bara perverst. tänk följande, två högtalare exakt placerade vid sidan av en tvbänk, på tvbänken: en tv. framför tvbänken: en matta i linje med bänkens hörn, och typ på teven: ett blockljus! nej, men ni fattar. det är liksom inte GUD VAD RAKT DU STÄLLT UPP ALLTING *kan inte hålla tillbaka kåtheten* eller “nämen, ett altare! du har rangordnat allt i prisklass efter hur mycket det kostade!” det värsta är ändå när fem ljuslyktor ställs på bordet, bredvid varandra. ba mysigt du fick det där med en… rad… ryser av obehag, dricker upp drinken och går hem. liksom, åh, been there done that när jag gick genom puberteten med testosteronöverslag och försökte anordna hyllor med brända dvdfilmer, en organiserad SAMLING med vita ryggar, filmtitlar skrivna i kalligrafi med specialpenna. det gick så långt att jag skrev ut omslag på skrivaren och drömde om att typ ligga med olika bokföringssystem. därefter blev det liksom “orka ha filmer i en hylla när man kan ha dem i en mapp på datorn”. vidare, med höghastighetsinternet blev det mer: orka samla på filmer när man kan ta bort dem efter man laddat hem och kollat? nu hatar jag film. jag hatar filmtipset som ett komplement till det där otäcka dvdskåpet. man kan betygsätta sina filmer där, lägga till i önskelistan och liksom, människor som recenserar filmer i forumen? svårt att RECENSERA någonting? formen en recension skrivs i borde ju sitta i var mans ryggrad och bör reageras emot. jag klarar inte av människor som slutat göra uppror.

eller så är det mig det fel på. jag kanske bara måste ligga med någon kärnfysiker och bli tankad med strukturerad sperma. jag har alltid en period efter rövknull då jag finner mig i balans och tycks kunna fokusera på rimliga saker, som ekvationer. man ska väl helst undvika att bli knullad som någon annan fattig råtta. om du ändå råkat få lite sädesvätska i stjärten kommer här några välbehövda tips:

– egenmys: sätt sig på toaletten och ha “öppet hus”. läs bon.
– gör ett snabblavemang med duschslangen
– ring en anhörig. eller vänta, gör inte det.
– festa
– är ju verkligen
– det bästa..
– hivtesta dig?

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80