lucka 21

Vad döljer sig bakom lucka 21 kan man fråga sig?

Jo, mannen i familjen har fått ett Kontor i dag. Han kollar in det just nu, så luckan är stängd tills vidare. Vi går in i köket och hälsar på mamman så länge! Häng med!

Åhå. Då förstår jag! Medan vi väntar visar Mamman bilder på Dottern från förra julen. Det här var innan Dottern registrerade sig på nätsajter som Instagram och Tumblr

Det rasslar till ute i hallen och när jag lämnar köket stöter jag på:

“Va fan håller han på med där inne egentligen?”

“Får jag kika”, frågar jag. “Visst” svarar hon med ett hånleende på läpparna

Samtidigt inne i köket

Jag återvänder till Mamman och berättar motvilligt om hur kontoret kommit till användning och jag kan inte annat än att drabbas av sorgen i hennes röst när hon säger: “Lämna mig bara i fred”. Men jag lyder henne tammef-an INTE! Här ska det peppas för fulla muggar så jag gör grimaser och sen slänger jag ihop en inspirationsbild i paddan för att tagga inför sommaren – WOW!! vad har vi här! om inte

Men efter några glas rött senare, när jag halkar hemåt i natten längs nybrokajen frågar jag mig om drömmen verkligen är så mycket bättre. På det kanske dottern har ett svar? Vad hände egentligen med lucka 21. Det ska jag visa er nu

Så kan det gå. Tänkvärt, inte sant. Alla lucköppningar har inte lyckliga slut och tur är väl det för då skulle man aldrig lära sig något här i livet. Innan allvaret skingras för vinden vill jag lämna er med de här orden: sluta vara i början. Snegla bara uppåt på stackaren som gick från att vara nya dottern till gamla dottern med luckan fortfarande krampaktigt i sitt grepp. Varför? Jo, till följd av den förlamande ambivalensen som slog an när hon älskade nåt hon hatade att se. Efter början flyger man eller så blir det svart. båda är att föredra framför att bli ett stående skelett, och det är Min åsikt.

Ha en riktigt trevlig dag nu. På återseende

Comments are closed.