solen är sexig

vidrig grej: när man åker bil genom sverige t.ex. den 27:e maj och ser genom fönstret att det ligger kvar lite snö i skuggan av skogsbrynet och tjurar. lite som andevärldens existens i vår dimension. eller inte.

försökte vardagsskämta med en tanty på daglivs som hade glömt en vitlök i kassan. det var stämning från min sida vid slutet av varubandet. kände att “nu gäller det!” jag ba “ibland glömmer man lök…(kommer på hur efterblivet det låter och tystnar. stirrar tomt ut i luften och säger höööööööö)…” hon ba: HAHAHA-ÅÅÅÅÅÅJA, ibland glömmer man lök! … ingenting ALLS kommunicerades där. 0.1 skämtpoäng till mig. man kunde höra hur kassören sov när jag gick därifrån.

nu ska jag ta en god kaffe utomhus. ÄLSKAR SOLENS SEXIGA STRÅLAR!

5 Responses to “solen är sexig”

 1. 1 Hilda
  March 10th, 2010 at 20:29

  Skrattar högt här jag. Skitmycket skämtpoäng.

 2. 2 candy
  March 11th, 2010 at 00:47

  jag hatar när man åker bil genom sverige typ den 27 maj och det är SNÖ kvar. hallå? why god, why??!

 3. 3 Helly Hansen
  March 11th, 2010 at 18:34

  Jag har dessvärre missat solens sexiga strålar, eftersom jag “ugglat” inomhus.

  Men du, kom att tänka på en sak. Hur går det med inredningen? Vill minnas ett roligt inlägg med inredningsplaner typ “shabby chic” och naturromantik. Det berörde mig mycket, verkar det som, eftersom jag ännu inte glömt det…

 4. 4 malena
  March 12th, 2010 at 12:26

  lyssnar på den här och tänkte genast festamysamaila

  stay – shakespear’s sister

 5. 5 :D
  March 13th, 2010 at 12:36

  läser upp högt för min sambo och garvar högt, kan typ inte läsa för jag skrattar istället

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80