nåt riktigt fint

kom på en grej jag måste shamea barn för: att dom leker dirigenter??? fy faan va kul lek. står och viftar helt på måfå. sveriges kulaste lek :-) pepp kram till alla goa ungar där ute. annan sak dom tkr e skitkul: hoppa, bara stå o hopppa <3

uträttade ärenden på banken i går. sveriges enda bank med kontanthantering. det va som dovas skanstull. en alkis tantalura med Rött hår o kepa stod och ba “men hoooon, där inne i.. rummet känner mig och brukar hjälpa mig” och en övervintrad party gubbe som såg ut att ha däckat på en efterfest 1983 och vaknat i går ba “allt löser sig, vi ordnar det på nåt annat sätt” med en sån omhändertagande slöja över orden som man bara lyckas hitta efter några kartor tantbenzo typ. sen åkte jag till högdalen för att köpa ajax på en sån affär där dom säljer resväskor och kylskåpsmagneter för typ 5 kr. så hör jag en finsk kvinna vråla “nemän hallååå” till gubben i kassan och fortsätter med: “i dag vill jag ha nåt Riktigt Fint” och står och stampar med händerna nedgrävda i en låda med barn leksaker?? hon berättar att nån där uppe har en plan för henne, att dom vill hon ska dö men att hon aldrig kommer göra det. blev så glad av hennes energy och saknade helsingfors.

sen har jag ett tips till er som inte orkar kemtvätta den där jackan vi alla älskar som tyvärr börjat lukta rök, svett och sperma: gå ut och festa och se till att krama skitmånga tjejer med långt hår! bonuspoäng om du lyckas gnida av dig mot deras hår så att doften verkligen sätter sig. hela min lägenhet luktar gott bara jag har jackan på en stol i hallen nu eftersom jag kramade typ 19374 tjejer i helgen.

nu måste jag gå på lunchmöte i diamond city

Comments are closed.