last train 2 hell

gud. nu ska jag berätta om en upplevelse jag hade nere på ica. ledordet är terror. jag går in genom de där.. automatiska svängdörrarna där man vill stå och få en klapp på stjärten när de väl svänger tillbaka. hör ett ljud bakom mig, som att nån står och rullar med nåt skit. typ kulor eller liknande.. *känner redan ett lätt sting av irritation* går vidare i affären och ljudet förföljer mig. snabbar på stegen och svänger bakom en hylla.. bakom mig rullar fortfarande… något ospecifikt. vill inte vända mig om då “det” vid tidpunkten hade fått upp farten och var mig hack i häl. springer förbi nån hylla med pasta. den fortsätter efter mig och bara “härjar” där bak med sina ljud. när jag vänder mig om så står en stor gammal.. nä, alltså. hemskt antiklimax nu men ljudet försvann bara. hann inte se vad det var. undrar dock vad det var! nån gammal rockig trollpacka från västermalmsgallerians garage kanske, sprungen ur det där rykande hålet bakom vägkonen. sådan sjuk stämning på stan!!! nåt fuckface på syra står och skriker om att alla redan är döda medan alla väna killar i små, ljusa teknikaffärer står med breda bälten och är kåta. tänk att ba ta en sån och kn… eller rada upp dem på rad och gå naken kring deras påklädda kroppar. de är slalompelare…. är livrädd för att jag ska återvända till skolan till hösten och prata grekiska i linje med “heeeeeeeeej din falska SUBBA!” medan den okända bara står där och blir obekväm. kommer så hända.

2 Responses to “last train 2 hell”

  1. 1 Bitch
    August 1st, 2010 at 01:09

    Killar med breda bälten i teknikaffärer. Haha! Love it.

  2. 2 R
    August 2nd, 2010 at 16:41

    din lingo har smittar av sig “Igår jag bara gud vad mycket häxor det finns här” alla stirrade på mig.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80