köp mig köp mig

sur på bögar som vill knulla på morgonen, stämningen e alltid skitkrånglig

“visst är det härligt att bli skönt avsugen efter gymmet? kanske ute i naturen i märstatrakterna. varför inte rigga en snabb orientering innan och dra ihop ett gäng som känner sig sugna på lite motion innan jobbet? har bil och ett förvaringsutrymme i enskede vi kan vara i efteråt :)”

ge mig mikrofonen: sluta bara. skulle jag kn innan kl 09.. ser framför mig.. ramlar in i nån dum lgh, skiter på mig efter morgonkaffet, däckar under brevinkastet på en trave dn med skoavtryck medan nån rövslyna står på alla fyra på fiskbensparkett i vardagsrummet och väntar iförd “farlig jockstrap” med bigfoots arsel och hålet på glänt. bredvid den: en solkig tub “klick” och en ipad. suck jag orkar inte detta liv med oavlåtlig tortyr!!!

vet att ingen ångest i grunden är unik och att analysera den ofrånkomligt sammanfaller med att tillämpa en slags varumärkesrät vinkel på den, givet att man e kapitalist och ser sociala relationer, text o terapi som omx 30. målet är väl att förvalta det omedelbara eftersom det tydligen är en fucking konstant som aldrig förändras. lyssnade på nån podcast om börsen där en gubbe sa “det finns två saker i alla människor: girighet och skräck”. då kom en skvätt. man ska tydligen gråta bort sin ångest när den inte lämnar en. jag kan inte gråta utan “input”. behöver musik, en röst, en berättelse eller nåt. ligga plågad i sängen och tycka synd om mig själv händer inte. vulkaner av hat slår ut i mitt bröst bara jag tänker på det. vackra personliga mej ligger i fina sängen och tycker synd om mej. idiot. det va olidligt i går, hade känslan: knäpper jag upp översta knappen i skjortan kommer allt rasa ner på golvet — jag är en säck kött på vandring. jag låg med macbook i soffan, googlade typ “ångesten slutar inte”. gick och sket och läste olika råd om ångest på toan. “vill du veta mer om att hantera din ångest? prenumerera på vårt nyhetsbrev”. jag skrek av hat och sket samtidigt. coachen ger 8 enkla råd

råd 1

pröva andas så här

*bild på nåt fult cp som andas i steril “arbetarklass på vandring” kvist miljö*

“nästa sida”

man klickar på nästa sida och det är svårt på nästa sida men till slut kommer man till:

råd 2

hitta på saker, det kan vara svårt men ta en promenad. ring en kompis och prata

och det blev verkligen ingen nästa sida

varför? vem RINGER NÅN? hahahahaha fucking psykfall ultra. nej, jag vill ha en unik metod skräddarsydd efter min högst individuella personlighet. det finns så mkt cash att hämta i projektet asserting one’s individuality, alla e så giriga, ångest är ett blåmärke, en bakfylla eller någon man älskat. det måste värkas ur. jag är så girig och vägrar lämna ångesten i fred. som att ens fängelsestraff e att slitas mellan kontinenter. jag har lärt mig två saker om livet, man ska förstöra sig själv och inte komma undan billigt. man ska hitta sin cell. framåt kvällen klarnade det i alla fall upp. jag satt i soffan o lyssnade på kapitalismens lovsång “don’t worry be happy” och tänkte köp mig köp mig

Comments are closed.