hejsan

oooh vad jag älskar mitt pigment. jag blir som en vecka på kreta efter 20 minuter i solariet, bratdrömmen. inte för att jag vanligtvis har askgrått lalehpigment… utan tänk mer gul pissfärg!! närå, men när jag rökte 2 paket om dagen avancerade min hudton mer åt det gula hållet, nu är den någonstans emellan piss och natural beige. synd bara att jag har röda fläckar i ansiktet, som att jag fortfarande vore 14. jaja, såklart att ni vill veta det här. tänk om jag t ex bloggade om för höga avgångsvederlag eller så. åååh, nu fick jag nya köpa ny dator-drömmar. jag hatar när jag får drömmar om att köpa saker. idag måste jag sola. undra om jag ska vara vaken hela natten och komma dit när de öppnar. haha, som att jag vore helt galen och bara tänker på att sola hela tiden!!! eller sova till 17.00 och ta en kvällsrunda? om ni träffar mig i helgen och jag ser post-facelift ut är det pga den beryktade “ansiktspoletten!!” donatella, here I come. men, det är så kul att driva med människors föreställningar om att utseende måste fungera som ett uttryck för ens åsikter. utan att för den delen vara piercad och ramla omkring i för stor kritstrecksrandig kavaj!! hatar när man ser punk-killar “leka” i bylsiga kavajer. jag är så orolig över framtiden, mina pianolektioner etc. jag måste skaffa en lärare som verkligen fattar mitt problem. som inte tror jag är nybörjare bara för att jag inte spenderat 830 år i kommunal musikskola med att spela jazz/pop/rock. hatar “pop och rock”. jaja. jag får leta på gula sidorna.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80