1 år sedan

01:25

tänker ni också på att suga kuk när ni äter calippo? jag tänker det är snögubbens kuk ;P

nä, snögubbar är snäll! jag glömde att jag hade 1st calippo kvar i frysen. älskar att glömma. badade i dag och hade inte gjort det på 9 år så jag började flaxa och skrika “hur gör man!!”. haha mitt surhuvud ovanför vattenytan i estetisk motbjudande panik man skrattar åt och hånar på videofilm i en annan dimension, anyhow: att simma, det va INTE som att cykla lr att köra bil. det tog säkert 4 min innan jag förstod hur man simmade.

01:43

25 30 40 årskriser hit o dit, jag har 10 års kris o nöjer mig med d :) chillin <3

01:52

skratta så mycket åt tanken på att jag skulle ha på mig “kläder min farmor gillade att se mig i” på begravningen typ komma och skutta in i kapellet i nån mysdress och brun pottfrisyr och äta på dom snörena i tröjan. hej!!!! här är jag! hahaha dom gamla som va där hade ju inte sett mig sedan jag såg ut så. kul att ba “tadaa!”

Comments are closed.