hosta e not fun

jag har fått någon slags sjukdom. hostar liksom upp hårda stenar som ibland fastnar på badrumsspegeln. har dessutom feber, uuuh. festade trots detta lite i lördags och gick till skolan i dag. röker fortfarande en massa cigaretter. alla mina kläder luktar rök, eftersom jag har nästäppa kan jag inte avgöra vilka som luktar värst. i dag när någon gick förbi mig i skolan sade den: “fan va det stinker här!”, det var säkert mina kläder. när jag gick ut genom bussdörrarna stängdes dem, mitt PÅ MIG. då brast allt och jag började slå vilt omkring mig. jag hoppas verkligen jag hade sönder cp-dörrarna så busschauffören blev ledsen eller nåt.

hej då

2 Responses to “hosta e not fun”

  1. 1 Anonymous
    March 2nd, 2010 at 12:30

    istället för att peta i dig psykofarmaka och spruta rännskit varje dag kanske du borde läsa på lite om hur livsföringen (inkl bra mat) påverkar substanserna i hjärnan. dina magsmärtor och depression skulle kunna bli mkt bättre.

  2. 2 loathing
    March 3rd, 2010 at 21:09

    jag hostar som en kärring. har gjort det i flera månader. det är nånting som går som vanligt. det är mycket som går. jag vill att vintern ska gå också. och att våren ska komma.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80