jag

hade tänkt börja träna igen. jag motiveras av att kunna lyssna på ljudböcker samtidigt som jag gör astråkiga grejer som att röra benen på löpband, lyfta saker etc. samma ljusförhållanden som i tvättstugan. våt dröm: träna i richebelysning. vill inte duscha bland alla fuktiga korvbrön dock. konstigt färgade trasor och skinnlappar som dinglar mellan benen på gymgästerna. ändå omhuldas den manliga potensen som en stackars pingvinunge. vet inte hur många freaks jag legat med som snackat som sina brön. ba jaaa du likert snöppa va? man ba, eh jaaaa, anything! bara du slutar prata. vet ni, ibland blir pingvinmammornas modersinstinkt för stark så den stackars ungen krossas under två eller fler rivaliserande honor. såg det på planet earth. tänkte på naturfilmen som konformistisk genre. det här behovet av att regissera djurliv med kärnfamiljen som schablon. ba hääär har vi lilla älgdottern som försöker vara näpen i tävlingen om älgpappans gunst, mamman vill således döda ungen – kramar därför henne extra kärleksfullt. nämen! vad kommer den rockige, lille älgpojken med här då, en hård pinne som han slår med i backen, bör ses som en symbolhandling avhängig. haha närå. vad ville jag komma fram till? tänkte på den här utställningen rainbowdjur. utställningen måste väl gjorts med polemiska förtecken. finns ju en massa no-brainers som ba “homosexuallitet finns inte i naturen ,därför eee de o-naturligt ;)”. lite som hej mongo, nu får du leta nya argument. övergripande – handlingar kan väl inte rättfärdigas för att de förekommer bland djur.

annars sitter jag och skriver om samer, älska debattsidan “ren(t) ut sagt”!!! springer omkring med datan överallt i lägenheten. tänker på sommaren, uh-huuh, fierce ass bitch like me ligger ute med nya tuttar på loftet och ömsom solar, ömsom.. ja, surfar. dricker torr cider och är rädd för getingar.

måste andas lite. varför lyckas jag som bäst på skrivuppgifter, tentor etc när fullkomligt är ur fas och nyligen spytt. jag kan tänka mig hur arkimedes låg bakfull och pruttig i badet, svettades ut en bigmac genom porerna och så plötsligt ba HEUREKA!!! nu måste jag ha en cigg.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80