oh

busy day. jag har bl a köpt en barndata från samsung. jag vaknade klockan 06.00 i morse och ba “jag måste ha en datajävel!”. jag fick nyligen pengar för gamla aktier som tvångsinlösts, plus 4 års bankränta. det bästa är att aktien rasade efter IT-kraschen så jag behöver knappt skatta någonting utöver räntan!!!!! *glad* och det var vårväder ute på stan. alla gick omkring och var sådär vårfula i solen, me included. vågade inte köpa datorn på expert eftersom det var en vaxkille i kassan med utskjutande pannrot. har börjat läsa freuds fallstudier igen, älska den inledande med dora. så mycket drama. doras pappa struntar i sin fru då hon drabbats av renlighetstvång (som följd av syffen) och följaktligen uppvaktar herr Ks fru. som gottgörelse överlåter han dora till K och hans närmanden. vill veta vad som hände efteråt. tänk potentialen för en syfiliskvintett om dora legat med K *drömmer mig bort*

i övrigt på dagens schema: golvläsa datamanualen på toan, kanske duscha (om jag känner mig vild eller så), fylla i enkäter, förbereda mig inför psykologen imöra. har börjat med en massa skumma symptomhandlingar sedan jag och min terapeut började med dubbeltimmar, måste få klarhet.

hej

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80