citroner

vaknade mitt i en mardröm av att öronproppen åkt ända in i örat, fastnat där och bildat nåt slags vakuum. jag ba aah jag drar väl ut den? så knastrar det och gör skitont men jag.. orkar.. inte så jag “drar ut snabbt” och några timmar senare vaknar jag i ca 1 liter blod :(

åkte iaf in till city för att ta ut 10000 i kontanter, “kort” är så ute nämligen, riktigt fjantigt att trycka pinkod pip *9 sekunder* pip *11 sekunder* osv? resan fick ett svagt G. det var blåsigt på hamngatan och badrumskaklad himmel. jag tänker: svider det inte i pannan när unga i kostym går runt med hårvax i allt. svettas dom inte? när dom sitter på waynes med en sån “kall te” mitt emot nån med bälte, gör det inte sååå ont? är jag den sista med skavande nagelband och lökringar som bryter ihop av morgonfralla andedräkt, undra om jag luktar illa ur munnen? lindar väl in kroppen i pengar och parfym så märker ingen. va lite i högdalen och det älskar jag med sthlm, att alla äldre är knäppa. kläms man ner mellan dom på en frisörsalong och lyssnar så säger dom helt vansinniga saker. på landet e alla gamla så förutsägbara, som att dom läst en bok om gamla en gång och försöker härma den boken efter bästa förmåga och tittar sig omkring efter beröm, lillgamla pensionärer. vet inte vad jag skriver, drack en kopp kaffe kl 04 och är fortfarande helt berusad. tänkte bara blogga om nåt skit, såå tråkigt att blogga. har typ sagt allt

Comments are closed.