god kväll

fuck me vad gott det är med pepsi sexxx!!! dagens ris går till: människor som inte läste kursen kökunskap A på gymnasiet. i dag på myrernas vid omklädningsbåsen, när jag var i färd med att pröva en jättefin jacka från gant, kommer en pissunge med pälsar och ställer sig jämte mig, inte bakom mig. sedan när tanten som ockuperade båset kommer ut börjar “piss..” tafatt rafsa på skynket. då var det nog för denna subba så jag sa “nä du…”. sedan trängde jag mig före och gick in. är alltså stark och självsäker i dag. jag kan även berätta att det börjar rycka i kroppen när det blir 7 små stigar in till bussen på morgonen, eller när en lång byfåne står och stirrar 2 meter från kassan på seveneleven och köer bildas bakom byfånen………….. *exploderar*

dagens ris går till: den på mcdonalds som hånade mig i entren, dvs den sade ngt om at jag var “slyna” när jag gick förbi den med kaffe. minns när man i femonårsåldern provocerade med att ba “jag är SLYNA!!!”. i dag gör endast tjocka goter det som har 2 intressen 1. sex och 2. sex.

dagens rose går till: mig som inte varit röksugen en endaste gång!

tänk vad kul om man hette anne. då kunde man säga: “hej, det e jag som e häx-anne!”, eller: “nu ska jag göra läx-anne!”

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80