gode gud hjälp mej

jag är så rädd för att den här rädslan ska slå rot i kroppen och bli cancer, till den grad att jag börjat be till gud varje natt. gjorde alltid det när jag var liten. det finns tre genrer av bön: tack, förlåt och hjälp.

t.ex.

tack för att jag kan gå och har iphone

förlåt för att jag var full och odräglig i helgen

hjälp mig att få bort det här världskriget i kroppen

jag gick iaf till vårdcentalen och klagade på ryggen och nu ska jag magnetröntgas! en hypokondrikers våta dröm *smeker mej*

sen promenerade jag på stan med öronproppar. så underskattat. ingen musik jävel, bara blodets susande. som en treo comp för själen. därefter drömde jag att jag va på badhus och att det låg en massa mörtar på golvet. nåt fel på avloppet va min analys. mår så illa av mina drömmar. vill att gud ska tvätta bort mina synder och göra mig ren. vill tro att det inte är kört, att jag ännu inte stelnat. jag har haft så ont i mitt liv och det borde ju i de bästa av kroppar vara en resurs

Comments are closed.