dagarna dom går o går

helgen öppnades med skumpa i sumpan. sen blev det gamla babasonic där bråk utbröt och jag tog en taxi till ub med tjejer. efter 12 shots blev allt pixlar, mitt ex svarade inte och telefonen försvann men jag vaknade ändå där eftersom dörren av någon magisk anledning var upplåst?? suck. så jag river ner ett bord av ilska, försöker spärra telefonen men är först tvungen att anmäla stölden till polisen så jag ändrar mig och säger att den bara “försvann” medan jag tvingar mitt ex att köpa cava innan systemet stänger *här tonar soundtracket till requiem for a dream in* kan jag bara sluta leva ett depraverat alkisliv eller?? lär mig aldrig. hursomhelst åker jag hem och lägger mig i badkaret och pruttar, äter en tacobåt, synfältet skakar och det brusar i huvet men åker sen på förfest hos emma där alla typ mår lika illa så jag slappnar av och sen hoppar vi på fyran hem till ankan som fyller 32 och har fest. där säger dom jag ser ut som kåta läraren som vill lära eleverna om fysik och jag har bra hållning eftersom jag köpt en back brace för alla oss med 65 åringarnas rygg due to snart 10 år sittande hukad över en macbook i sängen. sen blir det ub igen, päroncider, cigg och shots men jag blir aldrig full vilket är en stark lättnad och nu blåser det mkt ute att jag vill surfa på ett löv

Comments are closed.