gala – recension

jag var ju på el Nitro galan 2016 med family and friends, woop woop klackarna i taket! det var en storslagen upplevelse. på galan väntade en överraskning som ingen hade väntat sig, en viss Dotter till lillbabs kom in i klack skor och dansade riktigt bra i dem ! jazzigt värre. Mackorna som serverades var jättegoda, med ost, skinka och den röda paprika biten läckert liggande i mackan om man inte kunde hålla sej utan “öppnade” för att se :) varm choklad var kvällens dryck, vi vuxna erbjöds öl men jag ville ha nått varmt i magen så choklad blev de :) och underhållningen har ja redan berättat om, utöver det där jazz dansen blev det 3 björnbusar och kalle anka eller vad dom nu hette som drog vitsar och stand up och efter det kom en imitatör av fröken sverige och ja vet inte vad hon gjorde men det såg asverkligt ut :) i slutet blev det pang på med värsta pyrotekniken när conferensiern slog på en stor röd knapp där framme sen va kalaset slut. 200sek kostade det och ja ser det gärna igen, så bra var det. 5/5 poäng

Comments are closed.