tips, inspiration vardag

här kommer några enkla skönhetstips för vardagen

vem känner inte igen den här känslan: du vaknar utvilad, pigg och tänker “ska jag verkligen duscha i dag, jag duschade ju i går?” så duschar du igen och det känns verkligen “ovärt” och kallt. vore det inte därför härligt med någon slags hygienisk barometer? det tyckte vi på redaktionen med och blev verkligen glada när Biggan Bino rekommenderade att sova med en Fjäder på nattduksbordet. på morgonen när du vaknar är det bara att dra ner underkläderna och dra fjädern genom röva och sen lukta på fjädern för att kolla hur illa det är. vi tackar för det tipset Biggan.

den nya trenden heter instant moisture och används på modehus i bland annat usa milano prag andorra sweich. trenden går ut på att du återfuktar med vatten. va? tänker ni. bara vanligt vatten? ja, vanligt vatten i en blomspruta. det här går utmärkt att göra på kontoret och kom ihåg att le samtidigt och att titta dina kollegor i ögonen för “det sociala minspelet” tränar ansiktsmuskulaturen och förebygger åldrande.

här kommer ett tips specifikt riktat till damer: fifty shades of grey kallas biofilmen på allas läppar just nu, därför är det inte en slump att du använder grått läppstift i sommar och klär dig i otroligt mycket kläder och är hemma hela tiden så att killar inte ser dig. den nya trenden är nämligen att bara killar ska finnas ute när jag är ute så jag slipper den där konkurrensen på beachen vi alla hatar.

det var allt från oss på redaktionen i dag. vi ses i morgon!

Comments are closed.