suck

jag gjorde en drink med lemon fresh i går. efter jag hade gjort den somnade jag, sov i 5 timmar, klev upp och tittade på film. jag har under ett år uteslutande tittat på skräckfilmer. älskar genren bara för att den är så enormt konformistisk. favoritsubgenre: 80’s slashers i modern tappning. ba ett gäng ungdomar åker ut till ett äckligt ruckel för att fira sina finals och knölle, vad de inte vet är att en elak gubbe vilar ute i bushen. avskyr häx-tema, spöken skrämmer mig aldrig, dessutom är de omnipotenta, offret kan i princip bara sätta sig ned och ta en cigg medan spöket håller på att dra igen dörrar, låsa dem osv. egenskaper hos mördaren jag vill åt: mänsklig, extremt stor, tung och eruptiv.

ååh, längtar till helgen, då får min pv shitloads of cash då han gjort bakgrunder eller arr till i princip alla freakshows som gått på tv under vintern, som särslaget, lortiga töntar på is osv osv. då ska följande införskaffas: matta från knullmans, ett sexigt bord i shabby chic stil *not*, drinkar till mig och kanske nån lampa.

nu måste jag fortsätta skriva om minoriteter i tv… har lite pluggångest, vet int vad jag ska plugga till hösten. kanske historia, psykologi eller stadsvetenskap. måste vara nåt seriöst som låter snyggt.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80