don’t they know it’s the end of the world

nu är det 5 timmar kvar!!! jag slutade gå till min psykolog i går eftersom ingenting ändå spelar roll längre. jag fick fylla i ett självskattningsformulär efteråt för att utvärdera terapin och i formuläret fann jag påståendet “Jag plågar, dödar och förintar mig själv för att jag i grunden är så dålig”, hahaha? så.. stark formulering? kryssade i “stämmer helt”. min summering av 11 års psykoterapi är att det är kul att mingla. jag har blivit så mycket mer mindre fixerad med åren, vilket kanske å andra sidan mer en effekt av åldrandet än terapin i sig. är mycket mer våg nu än skropion, “ja, så kan man ju tycka, givet att man är…”, “godtar man blabla måste man samtidigt medge”, hahaha älskar att va en oberörd maskin. typiskt att det står “Du njuter av allt det vackra i livet” i dagens horoskop. fy fan, twitter e outhärdligt nu. alla “komiker” ska skämta om undergången. så sitter de där och ba “rörörörörö” *väntar spänt på rt* hahaha åh så tråkigt jag spyr!!!! undra om det finns roliga kvar man ännu inte känner? i går gick det upp för mig att det bor människor på andra ställen än sthlm, det finns liksom en massa sjuka orter i sverige?? så abstrakt, vad gör man där? sitter med nåt loser barn och drömmer om kändisslivet i sthlm antar jag, det livet som jag lever hahahahahaha *går fram till strippstången*

Comments are closed.