ouuh

hej. har nattvakat med nedbitna naglar och cigg. ska nämligen till min psykolog om 2 h!!! kommer svimma. det är alltid så tyst där inne, man hör varenda magljud.

gick ut i fredags. jag och en kompis satt och var sura med drinkar som vanligt. stod bakom en kille som skickade ligg-sms, ba “vill du ha sällskap” och hans hår. det var som en page som stod rätt ut från huvudet. blev skitarg. sedan gick vi på efterfest med folk vi hittade utanför. haha, tänk om man hade frågat nån uteliggare ba “haru nån efterfest på g”. vi åkte hem 08.

i lördags tittade jag på schlagern med päronkonjak och hårfön. snygg mun sångaren i thorleifs har, not. sedan gick jag och pv på göbbrumme, jag satt mest i ett hörn och var sur. stod och knägungade lite efter 5 drinkar. såååå fult, tänk att se sig själv bakifrån med gungande knän. röva ba “upp ned upp ned”.

måste skriva färdigt teorispec idag, så jag får lite ledigt. pv fyller 46 idag, det ska firas med avsugningar.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80