olika tankar

fetton i typ skövde som älskar låten bang bang m nancy sinatra?? jag vaknade och va irriterad på det.

sen när jag sprang upp för en trappa “hoppade brösten” :(

så jag måste gå ner ca 65kg innan maj, det är bara att banta tills killarna smakar fanta

orolig för börsen

stryker skjortor i ljuset från vägen för det känns som att conny, 39 bor här när ljuset är tänt. en eftermiddag med makaroner 1984 typ

undra om nån någonsin har tagit med sig dildo på medeltidsveckan?

kontorsstolen känns kall mot stjärten

jag vill utveckla det här med conny, 39 som jobbar på åkeri. hemma hos honom upplevs det ibland som att ett mord är under uppsegling. jag drabbas oftast av den känslan när jag tittar in genom dunkla köksfönster om kvällarna. därför släcker jag ner och stryker skjortorna i totalt mörker

undra hur går man tillväga om man vill hitta en riktigt snygg, stum kille

Comments are closed.