vape

jag gick runt och spelade in en podcast där jag va den enda som medverkade. temat va tydligen “framtiden och datorer”. lyssnar på den nu. analys: jag e verkligen unikt dålig på mycket. alla gäster heter mitt namn i podcasten. dom som ringer in och frågar saker är jag och den som svarar på alla deras frågor är jag. sen får jag för mig det e voice mail så jag skriker och stänger av. ska verkligen aldrig ladda upp den

va har hänt mer? kl 18 stängde nån av vattnet och då blev det grann yra ute i trapphuset. lät som att det va “släktingar på ingång” med buketter inlindade i plast, hade varit såå hemskt. tänk om jag hade gått ut och hört mig för, så va de postkod lotteriet!!!!!!! ursäkta men hur kan man va fin när dom kommer? räcker det inte med vanlig, trygg post som inte kommer i formen av en tv studio. ok, men det ligger kondomer och glidmedel överallt. jag va på en gay klubb i helgen som hette ding dong och där fick man sånt. försökte tänka på alla utseenden. övergripande tema va “selfie” och det va mkt vita t shirtar med “starka ord”, svåra frisyer, kantiga glasögon och porriga ansiktsuttryck. jag tror människor som tappar allt hopp blir söta. det är deras belöning, men på ding dong spirade hoppet denna lördag. jag såg 1 attraktiv som ragga på mig på patricia 2008 men den verkade “trygg i sig själv”, suck.

jag har börjat med vape nu. problemet e bara att jag röker te i den hela tiden. en stackars granne sa “TJA!!!” i trapphuset. jag ba, efter 4 sekunders tystnad: “…yo” :( sen när säger jag yo? och i fredags, på mejanfesten skulle emma leta efter sin telefon så hon satte sig på golvet och rotade i väskan, varvid jag blir helt övertygad om att “hon ska skita” så jag ber gabi att “täcka henne med jackan”??

jesus

Comments are closed.