just one heart

förlåt men jag har blivit besatt i fallout 3 som är ett dataspel??? laddade nyss hem fitthår till alla tjejer… man fick välja mellan typ full bush, waxed, strip 1, strip 2. jag ba testade strip 1. det finns inga påklädda killar i städerna. har gjort “removeallitems” på alla. det är en gigantic fuckfest.

hittade en red wine bib som inte blev uppdrucken i lördags. måste hälla ut den, ska vara nykter till på onsdag hade jag planerat. men, alltså. varenda sommar blir jag så här, dvs dricker 5 ggr i veckan. pga. att det finns 0 förpliktelser, gentemot skolan, psykolog eller någon annnan. älska när man har grupparbeten i skolan och verkligen inte kan gå ut och festa dagen innan eftersom man “sviker” människor då… om man t.ex. är försenad. när jag räknade matty hela juni missade jag dock inte en enda lektion. det va mån-tors från kl 09.00-12.00. skrev ut nationella, räknade och fick 2 poäng från mvg. sket därmed i att skriva provet, fick IG. ska tenta av i september. sen ska jag söka civilekonom. om jag gör klart den skiten kommer jag ha 2 examen. dock att jag hämtade lite red wine nyss… ett glas… kan ta ett till. det är bara bra för hjärtat. nån forskningsgrupp i lund hade bevisat det. de sämsta forskningsgrupperna kommer från england. asså hatar alla som forskar där. en brittisk forskningsgrupp har bevisat att det finns ett samband mellan inkomst och hur man sover i sängen! man ba bara för att två variabler samvarierar behöver det inte finnas ett jävla kausalt samband… *brinner för det här* tror verkligen inte självandtänding är ett sådant oförklarligt fenomen. börjar ryka ca 4 ggr/dag.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80