hazanshu

internets absoluta botten, familjeliv.se har gjort en ordlista över vanligt förekommande ord på forumet. någonting som aftonbladet rapporterar om? alltså jag orkar inte leva. hurusom, ord omskrivs på forumet för att. jag fattar inte varför, ex: myrester kallas sperma, vitkissa = att ogga. ursäkta, men sådan här lingo måste ju lika väl gå att applicera på peddoforum, tänk forumtråd: “undrar på ord-tipps på hur man kan göra sex spännande/roligt för barn”. svar: “testa att säga vitkissa när utlösningen kommer för dem kan relatera till kiss så blir dem nyfikna och vill ha ut det vita kisset igen ;)”

gud. anyhow, festade i fredags. beställde 4st white russian, istället för “en 4a white russian”. det slutade med att jag stod och hånglade med en kvinna, för första gången på… 3 år?

tittade på melodifestivalen i går, blev halvlack på den där samlingen dvärgar med pinnar och rockiga kedjor. när korta människor kopulerar, för de måste ju oundvikligen göra detta förr eller senare, förvandlas de per automatik till kåta sexdvärgar i mitt huvud. jag undrar varför jag ibland inte klarar av ett enda resemål i på spåret. svensk geografi, så osexigt. jag satt med kartböckerna hemma på kammarn som liten och tillskrev länderna egenskaper, baserade på färger i atlas. alla skogsland = trökiga, luktade wunderbaum. gula land=soliga och säkert breddfyllda av katter (jag var kanske 4), polenliknande länder med grå, tuggad arvsmassa var jag på väg att skriva! jag menade nog pappersmassa – var inte intressanta. asien var som ett himmelrike, klätt i orange dun; porriga fjädrar i solnedgången.

nåväl… uh, hata att man tar så mycket plats efter 4 white russian. enligt olle wadström ska man sluta upp med sina tröstetankar, när man ligger och ältar. jag ältar varenda fylla eftersom jag blir glad när jag dricker. ni vet, ältande tanke: “gud, alla hatar mig, jag var så pinsam och munnen såg säkert konstig ut när jag pratade osv osv”. tröstetanke: “nämen asså, alla var lika fulla, ingen lade märke till mig mer än någon annan! det är bra att ta plats och inte vara nåt förstoppat mongo!” – just sådana tankar, så fort man slutar smutta på sin tröstande bröstvårta självdör ältandet och man får ro! så kan man göra viktigare saker. typ inreda. jag har köpt ett träd med gula bollar för 490kr. hade även tänkt köpa en 35cm djup spegelgarderob till sovrummet. tänk, man vaknar på möra och det första man ser är sin spegelbild.

i natt drömde jag att man kunde dricka bols och transportera sig i tid och rum. ju mer man pratar om sina drömmar, desto mer censurerar man dem enligt freud. egentligen var min dröm ett symboliskt uttryck för latent djursex-önskan. gotta lööve the psykoanalys, min trogna amöba. allvarligt, det finns kreationister, tur att jag iaf inte är en sån *tar en cigg*

nu ska jag gå och reta min kille!! haha, älskar att retas, igår, jag ba “tro fan inte att du ska få sova, häääär ska det pratas minsann, nämen oj! vad har jag med mig här då? olika saker jag ska slänga på DIG!!!!!!!”

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80