luce

DET ÄR FREDAG DEN 13:E!!!!! måste se till att något riktigt dåligt händer ikväll *tittar upp från macbooken med en riktigt Syndig blick*. jag va på stan i onsdags. skulle köpa “kvällsro” och väntade i kungsan. det finns en isbana där. varför känns det alltid som jag borde kommunicera med lönnmördare i hörselsnäcka när jag är i närheten av människor som åker skridskor?? “target approaching.. three o’clock. grey suit. confirm visual”. i alla fall spelade dom musik i rinken. finaste skrillex. det lät på pricken som när alla grannar renoverar samtidigt. andra ljudlandskap jag vandrat mellan ute på klubb den senaste tiden: flygkrasch, dammsugare, brandlarm. suck. kan allt bara sluta va fult och dåligt. musik jag vill ska hända: lento/slowstyle/futurepop/aggrotech eller bara dansband? sockenkyrkans spelmannagäng? skoja. guuud va mkt synd och perversiteter det finns ute på landsbygden. vithåriga gubbar med dragspel som ylar om pärleporten på folkets hus kl 18.00. jordgubbssaft i dunk, sockerkaka och ändlösa hantverksutställningar. gråa tavlor tovade i ull under stirrig funktionell belysning som förstärker mörkret utanför fönstren och ljudet av hur nån slår till en sån avlång, grå knapp innan dörren går upp med ett “ööööh?”, som att den undrade nåt. en termoskanna, en vit plastmugg. klarar inte av att se fler skymningar dränkas i tegel eller fler plottriga A4 ark i pastellfärger nålade mot anslagstavlor. det enda jag saknar är horisonten. man ser aldrig den i stan?? oj jag e.. lite bäng. i alla fall:

saker jag saknar på “krogen” (äkta relationsspalt på 90 talet att säga krogen)

– sängar med eluttag bredvid så man kan ligga ner medan man laddar sin telefon och super

– såna skåp dom har i plugget/omklädningsrummen på badhus i stället för dummaste stenålderns uppfinning “garderob”

– killar som är attraktiva som vill krama mig :(

– rosa ljus

annars är min största sorg just nu att denna låt e så kort. vill att den ska va 50 minuter

ikväll ska jag verkligen försöka böga med nån

Comments are closed.