nattandställning

hej hej. jag är förkyld :(( dag 2 av 4. det har vandrat ner från näsan till bröstet så nu kvarstår bara att hosta ca 7397 ggr så är det borta sen. underbaraste sen och då. stygga nu. okej, en sak jag tycker borde bryta mot barnkonventionen, förutom att tvingas åka skridskor på gymnastiken, är: “nattandställning” hahahahaha fy va hemskt det e. hade sån bdsm torture device i 1 år. fick kratrar av sår i käften. metallfästena jag hade runt hörntänderna rispade nämligen upp slemhinnan varenda gång jag log, så jag slutade helt enkelt att le. tack folktandvården för att alla alltid tror jag e lessen och sur när jag i själva verket e överlycklig?? nä kanske inte riktigt, men är aldrig “sur på riktigt”, typ ondske sur om ni fattar va jag menar.

ungefär så här såg den ut. jag vill verkligen inte att andra ska lida som jag gjorde så jag har permanent raderat den från arkivet nu med hacking

nu när den äntligen är borta kanske vi vågar oss på att kalla den en “snygg mouth device” i stället ;-)

Comments are closed.