röker en cigg

normalt att alla människor i tunnelbanan gick omkring och viftade med roser i går natt. så sjukt otäckt. vi gick på fredag den 13:e. nattbio. jag skrek första gången jason kom. han var ju så stor!! allt är så stort på bio, så hade vi underbart sex i biomörkret ;) not. är övertygad om att människor som gör sådant är djur. hur kan man vara sexuellt upphetsad hela tiden. på qx fanns det en människa som dagligen annonserade i spotlight (horfunktion) “har sexbil, kom och töm”. man ba är du arbetslös? har du något upprepningstvång från barndomen att agera ut?

kuriosa: det värsta jag någonsin läst på det ökända communityt var statusen “tömmer du i mig får du ny cd-spel”.

jag kände en sådan enorm hopplöshet när jag läste det.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80