:-)

minns när jag hade ask.fm. jättemånga frågade “e du samma i verkligheten som på din blogg :-)”

människor måste lära sig skilja på form och innehåll?? det finns inget stilistiskt jag, bara stilistiska vanor. jag ljuger sällan men vill samtidigt skriva en berättelse. skriva bort mig. jag kan liksom redan allt om mig. kul att va och skriva på samma ställe? aldrig lugn och ro i det skräcklivet. jättekul om folk socialt försöker placera mig innanför ramverket.. jaa, va ska vi ta… dom dummaste tänker nog “bitchig sex hagga/party bög” så sprider jag obehag blott genom att inte leva upp till deras fantasier när dom väl träffar mig. njuter såå mkt, rätt åt dom att jag är “falsk på internet”. hahahaha svenska myndigheten MOT falskhet på internet slår snart upp sin verksamhet i unga allergikers gamla lokaler. där kommer det utredas huruvida festa mysa maila verkligen e den hen “utger sig för att vara”.

okej men jag var och köpte vodka på systemet. jag vill att min nya stil ska va mer hard liquor

Comments are closed.