falska februari

tittar ut och ser 1 st som går på gatan och kämpar. i famnen bär den en kartong, troligen från “postens serviceställe” och jag tänker: det måste va en snara i kartongen.

det enda jag ser är vitt och svart, snö och mörker. jag har slutat raka mig och börjat använda barnkläder för jag tycker det e kul när tjejer raggar på mig ute på lokal. det gör dom aldrig om jag har farborns kläder och e nyrakad, vad gäller killar har jag gett upp. dom raggar ju inte. punkt. hur mkt man än försöker klä ut sig till deras pappor som aldrig älskade dom eller whatever.

i helgen hände “mkt olika” för en gångs skull. på torsdagen va jag ute med mitt ex. jag satt och väntade på cafe mix med en päroncider och en tequila shot. någon kastade ett kvitto på mig i raseri och jag kände mig som en kastlös. sedan öppnade jag kvittot så va det ett nummer. happ. går till riche. tydligen är en kille “sjukt lik dig inte välkommen här” så det va konstig stämning i dörren. undra vem det e?? köpte mimosas och sexor. jag pressade ner lime i drinkarna så att det inte smakade någonting=bra. när allt började bli pixlar letade jag efter en bar med ingredienser till en “gröna hissen” men det fanns inte någonstans på hela stureplan typ. aja välkommen till min blogg som bara handlar om att dricka saker.

på fredagen firades youlia på “göta ark”. det är en gymnasieskola med bar på botten och en skitstor rökruta där man sitter i simsmöbler på rasten och njuter. sen vernissage på schemat i “andra plugget” där teveapparater blinkade i ett berg. saker man säger i plugget: “vi går ut och röker”, “vi kollar nere”, “vi går till andra rökrutan”, “vi kollar röda” (som e randigt??), “jag ska bara på toa”, “ska bara köpa nåt i baren”. helt automatiserad varelse som rör sig genom olika ljussättningar och jag har redan glömt allt.

på lördagen messade helena som varit i texas så jag åkte till lion bar och köpte shots. sen spelade blackshots på fabriken och stämningen var bdsm klubb på 90 talet. älskade det. kl 04 sitter jag o dana i rökrutan på ub och vem skrider inte in i vit “vinterskrud” och sedan vänder och går om inte malin berghagen från andarnas makt?? haha, så random. vi ba “vi följer efter henne” men så försvann hon bara. tänk så var det en hägring?? till historien hör att jag e BESATT av spökprogram som visats på 4an. sen va kvällen slut och jag vaknade på söndagen med kramper och kräktes galla ca 5 ggr. sov mellan 17 och 09 <3

Comments are closed.