åh

kom att tänka på min äldsta syrra som efter att gjort slut med sin kille satte på dansband på högsta, började stampa och det gick… tre sekunder innan hon satte sig vid datan, efter fyra sekunder: *msnljudet* efter en halvtimme kom hennes kille tillbaka och ba “är det så här du vill ha det!!”. hon ba “kunde inte hålla re va” hahaha. eller som när hon sprayade håret i en halvtimme på toan, kom ut i bar överkropp med en frisyr som snuddade dörrkarmen, kliade sig på trosan och ba “ööööh” *vill va henne*

i går asså, kom hem och festade på egen hand med dosetten. tog alla gårdagens och dagens piller, sammanlagt mer än 20st. har vaga minnen av att jag youtubade englas begravning efteråt

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80