skam går på torra land

ja köpte klack skor från din sko, riktigt fina i silver för 799 riksdaler. så gick jag in dom hemma, hoppade i dom för att få till det där klack ljudet vi alla älskar. sen blev det lite ligga i sängen och pilla på dom och njuta av skorna.. döm om min förvåning när jag känner en oangenäm doft från vänster skos klack.. de lukta ars*l! så jag blev riktigt arg och ska reklamera dom nu. ser syner framför sig.. att nån expedit på lekhumör varit framme eller nån på lagret tagit sig en pause och arbetat mot stjärten med syftet att framkalla njutning, vad vet jag! i vilket fall är det riktigt VIDRIGT! jag skulle bara kunna tvätta av dom men ibland måste man sätta ner foten och inte ta hur mycket skit som helst. kl 09 i morgon ska jag opp och åka in mot stan för ett snack med butikspersonalen. sen ska jag köpa ingredienser till någon gryta med fläskfile eller kanske bara någon sladd att göra nåt “nytt” med. på återseende

Comments are closed.