lagervara

jag har hittat en tjänst där man, om jag förstått det rätt, kan köpa killar! man googlar bara vilken kille man vill ha + “stock” så kommer det olika val. det är smart att avgränsa sig för att inte bli overwhelmed by all the choices. jag gillar ju finanskillar, men det är väldigt svårt att hitta en ny pv när dom flesta ser ut så här

här kommer dom få snygga jag hittat

ser framför mig hur jag blir bjuden på ett glas i ett mörklagt kontor i centrala london så sätter han på sade – lovers rock och börjar äckla sig

den här bilden heter till och med “successful-business-man”. man vill ju inte ha nån alkis utan affärssinne som typ “blev slagen när den va liten” med potensproblem, nä vi lägger en 50/50, kanske sån kille man har svårt att fullborda samlaget med pga. “söt”??

om han ba kunde sluta le som han “pratar med väninnan” om kvällens festligheter som bland annat innefattar en riktigt lyxig förfest med bubbel och mkt voguing innan ett klubbbesök m mkt svettig dans. lol äkta sån som går hem 02.34 jättefull och äter “nattamat” nä jag hatar honom nu. riktigt bra haka dock

förlåt men här kan jag se bra sex hända. tänder inte på “snygga” killar

mysig och säkert duktig på att göra perfekt kall dipp, uppskattar kombinationen hår, breda underarmar och piketröja. hoppas bara inte han inrett som en lantis på egen hand utan att det är hans fru som gjort det (och hon måste tyvärr dö btw)

här kan jag oxo se riktigt bra sex hända. säkert stor, omskuren rosa snopp

säkert dålig på datorer och måste fråga om hjälp hela tiden men hämtar säkert saker åt en om man ber den

sen hittade jag inga fler. undra vilken jag ska ta? lägger i alla fall en beställning på måndag och vill ha honom på mitt skrivbord senast fredag 1930. återkommer med recension då

Comments are closed.