lucky star

fuck me hard. har gått om en massa töntar på bloggportalen.

gud, nu har jag börjat följa riktigt obehagliga teenbloggar. allt drama på “spotlifemiddagen” hade tydligen en snärjande effekt på mig. fy fan. är en sådan människa som ställer mig med en drink utanför ett brinnande hus.

toalettparfym i väskan för vilda stunder: burberry weekend!

fråga, ej relaterad: VARFÖR har människor från socialgrupp Ö ett sådant behov av att regissera olika draman ute i det offentliga. ett exempel från gårdagen: pojkvän till betjänt på åhlens står och skojbråkar med extremt konstlad ton. så medveten om att alla hör. lite som när olika sorters dvärgar jagade varandra framför tjejer på gymnasiet, fattar inte.

nu ska jag ut på stan, måste handla lite nasty shit!!!!!!!!!!!!!

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80