torsdag

jag hyrde en bil på statoil och åkte till förvaringsutrymmet i trångsund. tejpade golvet med sopsäckar, lämnade en trasa i hörnet och en stol som vi kommit överens om. hade sms kontakt med paret, den äldre mannen och tvåbarnsmamman. tog en sväng förbi ikea bara för att. så meditativt att gå runt på ikea när det inte är massa roffefamiljer som äcklar sig där?? köpte olika sorters ljus. har nämligen på daglig basis börjat tända ett ljus innan sängdags, tanken är alltså att ljuset får tänka åt mig medan jag sover. bra.

det hade börjat skymma när jag lämnade tillbaka bilen. tvåbarnsmamman smsade medan jag lunkade hemåt. hon sa att hon inte kunde inte på tisdag så vi flyttade fram det till lördag vecka 51 i stället. lade lite spridda beställningar på internet också inför “3 in a tow-row”. en pvc slang, aluminiumpulver och jod. kvar att fixa är en kubik täckbark och några meter självhäftande vinyl. den äldre mannen hade bett om en viss typ av byxa jag inte lyckas styra upp ännu, men i värsta fall får vi ta ett par av mina gamla kostymbyxor och skräddarsy dom efter hans önskemål med röd färg. det ordnar sig.

väl hemma tog jag ett glas vitt vin och varvade ner i badet. sedan åkte jag på warner musics julfest. jag drack en shot där som tyvärr va helt svart :( sen flängde jag runt i iskalla stockholm under en grafitgrå himmel, mellan spegelblanka skyltfönster och byggnader som är lika onödiga som stormar på mars. juldekorationerna ovanför sveavägen är obscena i år. det ser ut som snackpulver?? jaja. nu är det strax dax för en ny utekväll. puss och kram, ses på stan.

Comments are closed.