bonka donkas fyra

här kommer en dikt

Bonka donka har kört en fyra
något som började på onsdag med en promenad till systemet
något som slutade med magkatarr, magsår eller bukspottkörtelinflammation i lördags
*arg barnblick som att det vore nån annans fel*

ska titta på teletubbies nu och leka med baby born på toa med handdukarna HEJ DÅ!! skoja

men, angående “magen” – mesarnas ord, orkar jag inte gå till nån arg läkare. dom säger ändå bara “sluta med allt och vila i 50 år så ska du se att det går över :-)” så jag ska i stället självmedicinera med alkohol, tobak och kaffe och se va som händer, rätt åt den

i onsdags va jag i alla fall på riche med mitt ex och helena. såå retro med “lill lördag”, ingen normal festar väl på onsdagar längre. gick till boc efter nån öl men inget speciellt hände väl där förutom nån random åkomma, typ att en svamp slog ut i röven eller att jag kanske ådrog mig en fraktur i ryggen?? helena gick hem så jag övertalade j att följa med till east där jag köpte en mjölkig drink som var “skonsam mot magen” innan jag tvingade honom att följa med mig hem och spela “nyaste data spelet”. jag har ju börjat med hacker och data i höst bara för att jag vill hacka staten och sånt <3 sen på torsdag (som i tokig) tog jag en speciell buss hem till dinram som satt och drack vitt vin med eva b. vi kunde inte hålla oss den här gången heller utan gjorde leken med Rotfrukter igen (mer om den i ett senare inlägg). sen tog vi i alla fall en bil till absolut vodka festen där det tog för lång tid att få drinkarna så efter 82 drinkar fick jag alltså nog och åkte till riche? happ, där träffade jag ab och jag tror vi snackade om att man aldrig blir sur på kompisar. sen minns jag ett suddigt, flackande mardrömsriche i kamerablixtar som "stänger" och nån som säkert säger: "men spy då??" och allt är verkligen för långt bort och krångligt, men jag hamnar ändå på spy och alla tar i mig för de vill komma förbi fredag: jag, day och gabi delar på 3 flaskor cava och pratar om sex. jag berättar bland annat om när jag förlorade oskulden med en pedofil i högstadiet och en massa andra sköna anekdoter från mitt liv som en sexgalen såspojke. sen på väg till läckerbiten så stannar day för att slå en jävla piss varvid jag o gabi ställer oss och kollar på en bronsstaty av noaks ark med en massa små figurer och ni kan ju GISSA om gabi svimmade rätt ner i en buske when she saw "the baby jesus in his crib" haha. sen rökrutan på ub innan le bon palais där vi betalade 9 miljoner i inträde för att lyssna på typ shakira och sån antik samba från 2006 typ lördag: vaknar dubbelvikt med kramper och jag tror det är livsfarligt så jag går ut och går bland folk. tänker "nu kommer iaf nån se utifall jag svimmar". mardrömmen vore ju att dö i lgh?? skulle aldrig bli hittad. sen tänker jag att vin alltid är bra "på nått sätt" så jag tar ett glas och det lindrar faktiskt så jag drar hem till day igen med en bib. sen slick och ub där jag mest sitter folkskygg på toa så jag ba skiter i allt och drar hem summa utgifter ons-lör: 8000kr??? gud va e det ens som kostar? har verkligen inte råd att leva så här nu när min farmor inte ger mig veckopeng längre. som om inte det vore nog betalar ingen kille hyran åt mig heller!! gaaahhh :((

Comments are closed.