va e ens ventiler

fnys, ska ha “ventilinspektion” kl 8 i morgon. alltså måste jag släppa in besiktningsmän i lgh, men jag kanske vill festa ikväll? då får det bli att sova på hotell och låtsas som ingenting. tänk om jag ba “kom in, stig in i mitt hem. får det lov att vara en bulle? kaffe kanske? sen ba det här kanske verkar aningen “stolligt” men jag skulle vilja göra ett uppträdande? så börjar jag krypa hotfullt över golvet mot dom som jag är på väg att “suga av dom” :( asså tänk va sjuka grejer man kunde göra i en lägenhet om man fick fullmakt. tänk 2 stora killar. asså typ här i soffan som jag sitter i nu. tvinga dom göra saker. vanliga ventilbetjänten som bor o solna med 3 barn som får en fjärrkontroll upp i röven. högläsa nån bok mot dens rygg medan man trycker den. eller vad vet jag, det behöver inte vara så avancerat. en pizzameny kanske räcker. bara ta det som e närmast. varför e folk så svenskt osköna? kan inte folk bara slappna av lite mer och go with the flow, shit mannen

Comments are closed.