morgon

åh! jag har en sådan stor dag framför mig. tänker bl a skolka från nån backpackerföreläsning om vetenskapsteori, ba *tolkning* *förståelse*, hatar söta teoribildningar. det ska vara hårt och kyligt, gärna lite elakt. så tänker jag springa ned på järnia och köpa färg till sovrummet. jag dras emellan gult och turkost, vill vakna till färg. förut tänkte jag “schablon”, men det är lite väl fräck betjäntutsmyckning för min smak. jag kom att tänka på en situation då gamla gubbar och kärringar fyller en funktion, dvs när man kan ta deras gamla ägodelar och inreda med! inget nedärvt marmorbord med “symboliskt värde” eller nån snuskig berlock från smyckeskrinet utan mer.. stora träbyråer med snygga slitningar. då väger man upp basinredningen från ikea, bolia, mio, whatever, samt kan hitta på en historia bakom möbeln ifråga. ba “den här uråldriga länsstolen kommer från en norsk hamnstad där det bara bodde gamla kåta häxor!” nu ska jag göra en drink.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80