ding dong

läste om att “hamstra” :(( känsliga läsare varnas men det stod alltså att man först ska köpa en hamster, ky jelly och gaffatejp. sen får man inte glömma att klippa hamsterns klor. vill inte berätta. typiskt er att “pröva hemma” jävla djurplågare

jag vill börja gå på antidepp igen men är för deprimerad för att orka ringa tablettprofessorn med telefonen och fixa ecstasy skoja, nä men vet allt kommer “ordna sig” bara jag får ssri. terapi funkar inte på mig. gud va skönt att säga, asså i det avseendet att gå i terapi för att “må bättre”. 10 år av psykoterapi har å andra sidan lärt mig mycket om dygder, dvs om hur man i förlängningen gör så att alla andra mår bättre! *skrattar*

jaja, undra va som händer i helgen, ikväll ska jag nog på disco dumpling. hoppas nån roppar mig

Comments are closed.