0 tolerans

va på systemet *överraskar* och folk ÖVERALLT har inställningen att dom e utomlands och ska “koppla av”?? strosar omkring, tänker mkt och är “osäkra på vad dom egentligen ska välja”, vilket får mig att tänka på den här situationen när man e ute: nån beställer nåt unikt äckel skit i baren, ska betala i pensionärens takt — “hoppsan, tog upp fel kort” så börjar den gräva i sin väsk jävel samtidigt som den står och vaggar som om det vore reggae gympa för tjocka i dens huvud?? “oj! så tokigt det kan bli” och efter den tryckt in sin kod 90 ggr och köpet är avklarat STÅR DEN KVAR och “smälter upplevelsen” hahaha asså get a fucking clue retard. while im at it kan jag ju berätta att jag blir rasande av en annan sak och det är när man ska köpa en sån riktigt god statoil baguette med ost och skinka så är det en “rund liten tomat” i baguetten som present. va ska jag göra med den förutom att typ kasta den hårt i huvet på nåt offer som “tänker länge”, usch

Comments are closed.