helgen

hej svejs

i helgen var det mycket halloween. på fredagen gick jag till dovas i black tie och köpte en drink med vaniljvodka och sköljde ner en xanor. min inställning till gubbar e att jag KAN tycka dom e snygga. jag älskar inte gubbar om ni tror det. alltså. det va en “sexig” bartender med grått hår och ölmage där som i övrigt va fräsch. jag tror jag drabbades av en akut allergisk reaktion mot dovas som borde heta barnängen eller dove för det är bara bebisar där? sen blev det under skon och 8 glas cava, tequila shots och jag var fortfarande “vackert klädd” men ingen raggade på mig. jag tror det är eftersom jag har “mörk energi”. oh well, solen gick åtminstone upp på lördag och kastade ljus över min rödmosiga, torra hud mitt på götgatan där jag stod och vinkade in en taxi. det är en sådan stark bedrift att som dödligt sjuk krypa hem till biben, tappa upp ett glas piss och börja om. hjärtat slits ur kroppen och svetten tränger fram under armarna men viljan är stark. I DON’T STOP WHEN I’M TIRED, I STOP WHEN I’M DONE. det blev halloweenfest på h62 där musiken va bra och stämningen god. dana va månen, emma va anna nicole smith och gabi va “a sexy tree” hahahaha. sen ub och där stal nån mitt bankkort, leg och sl kort! peppen! har gjort det här så många gånger: sitter i en rökruta, ringer spärrservice och pressar samtidigt in ett finger till trumhinnan och kämpar med elementen samtidigt som jag pratar med nån arg som ska skicka hem ett nytt kort med samma kod om 3 dagar. vad har ni gjort i helgen? skoja

Comments are closed.